خیانت

سلام ۷ساله عروسی کردم دوتاپسردارم زندگی خوبی داشتم تاالان که۲ماهه یه زن اومده توزندگیم ودست ازسرشوهرم برنمیداره البته شوهرمم خودش ولش نمیکنه همش عکس وفیلم عاشقانه میفرستن وشوهرم میگه چیزی بینمون نیس جریان یه چیزدیگس ومن خیانت نکردم کلن به گردن نمیگیره نمیدونم چیکارکنم خیلی ام دوسش دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

سلام بسیار متاسف هستم از این موضوع...شما دارید بیان میکنید همسرتون رو دوست دارید پس قصد شما ادامه دادن هست..برای تداوم زندگی همسرتون باید متعهد و از رابطه با اون خانوم دست بردارد وگرنه عدم تعهد به شما،این رابطه برای شما سودی نخواهد داشت.تصمیم گیرنده شما هستید