بی کاری همسر

شوهر من همش تو خونست تا ۱۱ میخوابه بعد که بیدار میشه همش سرش تو موبایله اخبار میخونه و کلی من ناراحتم وقتی اینطوری میبینمش نه دوستی داره برای رفت و امد نه کاری رو شروع میکنه شرایط مالیشم خوبه و من کارم شده صبحانه اماده کنم بعد ناهار و همینطور روزام میگذره یه کودک سه ساله دارم که به اون میرسم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

در مورد این مسائل با همسرتان در آرامش گفتگو کنید و سعی کنید باهم تغییراتی مثبت در زندگی ایجاد کنید.
یکنواختی در دنیای امروز بسیار رایج است، شما خودتان باید با یکدیگر همکاری کنید تا زندگی‌تان از حالت روزمرگی خارج شود.
مراجعه به مشاور نیز میتواند برای شما مفید باشد.