با سلام

من هفته ۱۱ بارداری هستم و امروز که از خواب بیدار شدم پهلوی راستم نزدیک به استخوان لگن درد میکنه البته وقتی نشسته ام و گرمش میکنم مشکلی نیست..دردش هم خیلی شدید نیست؟

در ضمن حدود ده روز برای عفونت اداراری سفالکسین مصرف کردم ۳ روزه دارو هام تموم شده و باید روز هفتم آز بدم‌..

Wbc 4_5 و باکتری کم در جواب ازمایش قبلیم بود...

ممکنه این درد مربوط به کلیه باشد...البته مکان درد پایینتر از کلیه است..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر ربطی به عفونت ادراری ندارد  مشکل جدی وجود ندارد آن ناحیه را گرم نگه دارید موفق باشید