نوجوان و بیش فعالی

سلام دختر من ۱۳ ساله هست از بچگی خیلی پر جنب و جوش و پرحرفه و عجول، زود عصبی میشه به همه چی واکنش نشون میده با خندیدن و سوال پرسیدن، خیلی دنبال توجه هست رفتارش مثل بچه هاست از شما راهنمایی میخواستم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام روزتون بخير
با توجه به اينكه دخترتون در سن بلوغ هاي رفتارهاي حاكي از جلب توجه يا مهم نشان دادن خودش عادي است .
بهتر بود در همان بچگي براي بررسي اين جنب و جوشي كه ميفرماييد به مشاور كودك مراجعه ميكرديد شايد نياز به دارو بوده است ،بايد با نوجوان نوجواني كرد به سوالاتش پاسخ بدهيد ،هيجاناتش را درك كنيد و سعي كنيد دوران بلوغ را با ارامش سپري كند .