اعصاب و روان

سلام  دکتر بنده یک ساله دارو سیتالوپرام ۲۰ استفاده میکنم سندرم قاعدگی و سندرم روده تحریک پذیر  دارم با مصرف این قرص مشکلم حل میشه و تحت درمان پرولاکتین بالا هم هستم چون زمانی هم که این دارو رو نمیخورد پرولاکتین بالا داشتم مشکل من اینجاست من میل جنسی ام کم شده و اصلا ارضا نمیشم چیکار کنم خسته شدم دارو رو نمیتونم قطع کنم. تورو خدا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بیشتر اینگونه قرص ها عوارضش کاهش میل جنسی هست از دکترتون بخواهید جایگزین تعین کند و یا ساعت خوردنتون و میزان تغییر بدهند