سلام من تصمیم به بارداری دارم. 5 ماهه اقدام کردیم ولی نمیشه. آزمایش amh همون ذخیره تخدانم 1 و نیم بوده...سونو هم دادم.ابعاد رحم و تخمدان نرماله. هر ماه پریود میشم سر وقت 30 روزه.7 روزه هستم. روز 14 پریودی سونو دادم. مایع در لگنم بود و یه فولیکول 12 میلی متری...وضعیتم چطوره؟ دلیل ناباروری چیست؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم شما تخمک گذاری خوبی ندارید بهتره با مشورت پزشکان قرص کلومیفن استفاده کنید این قرص باعث تخمک گذاری شده وبه زودتر باردار شدن شما کمک می کند