سلام خانومه دشتى این جواب سوالات شما شما وهمسرتون چند سالتونه و چندسال هست ازداوج کردید؟ من ٢٣ سالمه همسرم ٣٠ ساله هست. رابطتون با هم خوب هست؟ بله همیشه بهم میگفت دوستم داره و من هم همین طور. از نظر روابط جنسی مشکلی نداشتید؟ بله ما از زمانه بارداری با هم رابط جنسى نداشتم چون ایشون نمیخواست قبله باردارم فقط به فکر خودشون بود من خیلی به خودم میرسیدم اما فرقی نداشت. بعد از اینکه به منزل آمدن چه توضیحی برای رفتارشون داشتند؟من گفتم من طلاق میگیرم گفت اگر میخواستی طلاق بگیری چرا رابطه منو با ون خانوم بهم زدی. بعد گفت به خاطر بچه یه من یه شانس بده اما من دیگه اعتمادی ندارم بهش همش فکر میکنم بازم دروغ میگه.راستى اینم میدونه که بچم نمیتونه از من بگیره. الانم میگه به من یه شانس بده من کارم جبران میکنم. فرمودید بار اولشون نبوده دفعه قبل خیانتشون به چه نحو بوده وچند وقت از این موضوع میگذره؟ تقریبا ٣ ماه پیش من دیدم تو گوشیش با زنای سن بالا چت خیلی بدی کرده بود حتی ون زنا براش عکس أخت از خودشون فرستاده بود یه دونم نبود تازه قرارم گذاشته بود . من اون زمان نیشستم با ارامش بآهاش حرف زدم گفتم اگر مشکلی هست با هم حال میکنم اگر در من کمی هست بگو ولی به من خیانت نکن ،خودشم قبول کرد قسم قران خورد که بار اخرشه و تکرار نمیشه .خانومه دشتى من همیشه سعى کردم با فکر کاری رو انجام بدم همیشه به فکر زندگم بودم ٤ ساله با همسرم زندگی کردم اما دیگه با خیانتاش نمیتونم کنار بیام . حالا به نظر شما من چه کنم؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز تشکر از اینکه به سوالات کامل پاسخ دادید. خیانت قبلی همسرتون هم به دوران بارداری شما برمیگرده .چیزی که مهمه اینه که این اتفاقات از زمانی که شما باردار شدید اتفاق افتاده یا در این 4سال به دفعات تکرار شده از آنجایی که فرمودید از زمانی که باردار شدی هیچ رابطه جنسی بین شما نیست شاید ایشون به دنبال ارضا نیازهاشون در جای دیگه بودند (از طریق چت ویا ارتباط با افراد دیگر) البته این دلایل اصلا توجیهی بر کار ایشون نیست فقط میخوام همه جوانب رو در نظر بگیرید که چه دلایلی میتونسته پشت این رفتارشون باشه شما در شرایطی هستید که نمیتونید خیلی سریع تصمیم به جدایی بگیرید .ایشون اگر تا به امروز همسر شما بودند قراره پدر فرزندتون هم باشند هنوز ایشون توضیحی در این مورد به شما ندادند .بهتره در یک فضای دوستانه وبه دور از دعوا باهم صحبت کنید ودلیل این رفتار رو جویا بشید که ایا حس تنوع طلبی ایشون هست یا به خاطر شرایط خاص شما مجبور شدند ایشون موافق بارداری شما بودند؟ وبارداری شما خواسته بوده یا ناخواسته ؟ طلاق آخرین راه هست