طلاق

سلام وقت بخیر

من 31 سال سن دارم پدر و مادر ندارم و 5ماهه باردار هستم رابطه با شوهرم اصلا خوب نیست رابطه جنسی چند وقتی هست به صفر رسیده ایشون حتی از پیام دادن من ناراحت میشن مدتم میگ میخام تنها باشم برو یه جا بمون. مدام میگ برو و ب منم رنگ ترن رفتارش ب شدت مشکوکه و مطمئنم دوست دختر داره ولی نمیتونم ثابت کنم درضمن ایشون ب شدت عصبی هم هستن و من بارها و بارها کتک خوردم و تحقیر شدم ب نظر شما من میتونم با این شرایطم طلاق بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

در این شرایط آیا بارداری شما تصمیم درستی بود؟
بله، حین بارداری نیز میتوانید برای طلاق اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر به دادگاه مراجعه کنید یا از وکیل کمک بگیرید.