ترس از آینده

سلام من دختری ۱۷ ساله هستم و باید امسال کنکور بدهم و از طرفی ۲ سال هست عاشق پسری شدم و هم دیگرو خیلی دوست داریم ایشون کنکور دادن ولی دانشگاه نرفتن

و در نتیجه دیپلم دارن ، خانواده من هم خیلی نصیحت میکنن که درس بخونم و معلمی قبول شم بعدشم با یکی هم سطح خودم ازدواج کنم

من از اینکه نتونم به عشقم برسم میترسم و میدونم انقدر دوسش دارم که اگه بهش نرسم میمیرم و اگه برم دانشگاه شرایط راضی شدن خانوادم برا ازدواج با عشقم خیلی سخت میشههه و من نمیخام بدون اون زندگی کنم الان نمیدونم دانشگاه برم یا نه

اگه برم میتونم بهش برسم یا نه

و به شدت از این آینده میترسم و سر در گمم لطفا راهنماییم کنید😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

شما در این سن فقط و فقط باید به فکر آینده ی خود بدون در نظر گرفتن شخص دیگری باشید. احساسات زودگذر در سنی که هستید بسیار زیاد است.
حتما تحت هر شرایطی به درس خواندن ادامه دهید و عمر و وقت خود را بیهوده نگذرانید.
تمرکز اصلی شما باید روی درس باشد و باقی مسائل در حاشیه‌ی آن، در غیر اینصورت اگر تصمیم اشتباه بگیرید بشدت آسیب خواهید دید.
در این سن این احساسات نیز بی اساس و گذرا هستند، آینده‌ی تحصیلی خود را برای این مسائل به خطر نیندازید.
لطفا کمی اگاه باشید.