پسر ده ساله

پسری ده ساله دارم که به شدت عصبیم میکنه خیلی پر حرفه و وقتی خواسته ای داره هزار بار تکرار میکنه تا به خواست‌ برسه هر چه بزرگتر میشه رفتارش بدتر میشه و بشتر منو به هم میریزه از بس از کاراش حرص میخورم خودم که آدمی آرامی بودم تبدیل به یک مادر پرخاشگر شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام روزتون بخير
اول اينكه علت پرخاشگري خودتون را پيدا كنيد چه چيزي در يك كودك كه داره پا به نوجواني ميزاره و دنبال رسيدن به خواسته ها و كشف هويت خودش و دنياست و سوالات متفاوتي داره و داره ياد ميگيره براي نيازش پافشاري كنه حتي به غلط براتون انقدر حال بد به همراه داره
حتما با يك مشاور فردي براي خودتون و يك مشاور نوجوان براي اموزش مهارت والد فرزندي صحبت كنيد .