بارداری با پیشاب و قرص اورژانسی

با سلام و خسته نباشید. من با همسرم روز ۹ سیکل رابطه داشتم اما انزال داخل رخ نداد و همسرم قبلش رفته بودن دستشویی چون میگن ۳ روز اسپرم تو مجرا میمونه. من حدود ۲۶ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم . ۱۱ روز از مصرف قرص گذشته و پریود نشدم. سیکل هام بین ۲۳-۲۸ روزست و ۶ روز مونده پریود شم.خواستم بپرسم احتمال بارداریم چقدر هست?

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به اینکه  انزال داخل واژن رخ نداده است خیر احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید