با سلام خدمت پزشک محترم

مادری ۳۹ هستم که پسری ۱۲ ساله دارم فرزندم از ۳ یا ۴ سالگی رفتارهای کوچکی مشابه وسواس از خود نشان میداد مثلاً برای هر چیزی از من میپرسید تمیز است یا کثیف با گذشت زمان پیشرفت وسواس بیشتر شد به طوری که به مدت طولانی دستان خود را میشوید یا استحمام طولانی دارد و با شیوع کرونا وضعیت اسفبارتر شد و در حال حاضر از شدت نگرانی درمورد آلوده بودن پشتش پس از اجابت مزاج از من درخواست دارد پشتش را ببینم و آن را با دستمال کاغذی پاک کنم در حالی که آن موضع کوچکترین آلودگی ندارد و خیلی باعث مشکل و ناراحتی در خانواده ی ما شده است

استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام روزتون بخير
موضوعي كه عنوان كرديد با اين نشانه هاي شديد قطعا وسواس هست و بايد همزمان دارو و روان درماني انجام داد
حتما حتما لازمه با مشاور نوجوان و روانپزشك صحبت كنيد
ادامه اين شرايط بدون پيگيري قطعا خيلي باعث اسيب هاي روحي و افكار وسواسي شديد تري و زمان هاي طولاني تري براي تكرار عادات ميشه