سلام خونریزی بعد از پریود داشتم ترنسید و مفنامیک استفاده کردم

و خونریزیم قطع نشد البته طبق تجویز پزشک

نسخه بعدی مصرف ال دی امپول کا و قرص اهن و ویتا گنوس و مفنامیک بود که الان خونریزیم قطع شده

میخواستم ببینم با توجه به قطع خونریزی کدام از دارها رو قطع و کدامو باید ادامه بدم

قصد اقدام به بارداری هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بعد از اتمام قرص ال دی می توانید برای بارداری اقدام کنید موفق باشید