شک و شبهه در جواب سونو و آزمایش

سلام وقتتون بخیر،من موی زائد داشتم و روز سوم پری آزمایش هورمون که دادم چون ال هاچم نسبت به اف اس هاچم بالا بود متخصص غدد گفتن کیست داری

برای اینکه مطمئن بشم ماه بعد روز ۱۲ و ۱۳ دوره سونوی شکمی دادم و دکتر گفت همه چیز نرماله و کیست نداری جایی هم که سونو دادم معتبر بود

میخواستم بدونم ممکنه سونو خطا داشته باشه یا آزمایش هورمونم خطا داشته؟(مجردم اضافه وزن ندارم و پریودام منظم هستن)

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یکی از علایم تنبلی تخمدان وجود فولیکول های ریز تخمدانی است . ممکن است فردی سونوگرافی اش نرمال باشد ولی سایر علایم بالینی و ازمایشگاهی تنبلی تخمدان را داشته باشد . در این صورت هم باید درمان انجام شود .