حرف گوش ندادن پسر۴ سالم

سلام خسته نباشید

پسر ۴ سالم تو بیشتر مواقع باهام لج میکنه و حرفمو گوش نمیده مخصوصا وقتی خونه پدرمادر همسرم هستیم خونه ی پدر مادر خودم خیلی کمتر باهام لج میکنه ولی من واقعا اذییت میشم وقتی دیگرانو میبینه منو یادش میره و دیگه به حرفم گوش نمیده یا سرم داد میکشه جلوی جمع خیلی ناراحت میشم و صورت خوشی نداره میشه بگین چطور باهاش برخورد کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

با توجه به سن کودک شما این رفتار طبیعی است. کودک در این سن به دنبال جلب توجه است. امر و نهی کردن شما خصوصا در حضور دیگران باعث لجبازی بیشتر کودک می‌شود‌. شما باید به کودکتان توجه کنید، او را در آغوش بگیرید و در کنار او باشید و با او بازی کنید.
خصوصا در جلوی دیگران هرگز کودک خود را دعوا نکنید.