مشکل در دوران عقد

سلام خسته نباشین من ۱۶ سال سن دارم و همسرم ۲۲ ما حدود دوماهه که عقد کردیم.کلا با هم مثله خواهر و برادریم نهایت ابراز علاقمون فقط در حد دوست دارمو ایناست یا نهایتا یه بوسه ساده به گونه؛ نه حرکتی میزنه نه هیچی اروم اروم دارم نگران میشم که نکنه غریزه ی جنسی نداشته باشه یا کم داشته باشه.از اون طرف هم میگم شاید پدرومادرش بهش هشدار دادن که مراقب باشه که من باردار نشم چون ما به احتمال زیاد ۲؛۳ سالی باید عقد باشیم.خودمم خیلی روم نمیشه کاری بکنم یا حرکتی بزنم میترسمم اینجوری همسرمو از دست بدم ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

با توجه به اینکه احتمال طولانی شدن دوران عقد شما تا ۲.۳ سال آینده وجود دارد، در مورد رابطه جنسی صبور باشید و اقدام نکنید. از این فرصت برای شناخت بیشتر همسرتان استفاده کنید. ایجاد شناخت نسبت به مسئله‌ای که مطرح کردید ارجحیت دارد.