رابطه جنسی

سلام.شوهرم از لحاظ رابطه ی جنسی سرد نیست و تقریبا هر روز رابطه می خواد . اما حاضر نیست به شکل نرمال و دخول رابطه داشته باشه چون دچار زودانزالی می شه و احساس حقارت بهش دست می ده . البته این نتیجه گیری منه که حس شکست بهش دست می ده. یعنی با روش های دیگه زودانزالی نداره . حاضر به دکتر رفتن یا مصرف قرص نیست . یعنی درواقع ما هیچ گونه رابطه ی جنسی واقعی نداریم و از این نظر من تحت فشارم و از لحاظ روانی به شدت اذیت می شم .ضمن اینکه می دونم نداشتن رابطه جنسی واسه زن عوارض زیادی داره.اینم بگم هر راهیو امتحان کردم ، به خودم می رسم ، لباس مناسب می پوشم ، حتی مستقیم درموردش باهاش صحبت کردم و ظاهرا قبول می کنه اما درعمل ازم دوری می کنه هربار ازش بخوام رابطه ی نرمال داشته باشیم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همسرتون باید بررسی بشه و متخصص ارولوژی باید ایشون رو از هر جهاتی معاینه کنه..گاهی به خاطر خودارضایی در دوران مجردی و روش ارضا شدن ایشون یک روش یا روش‌هایی که در گذشته داشته ممکنه در حده یک احتمال هست نه به طور قطع البته از رابطه نرمال لذت نمیبره.ایشون باید شمارو درک کنه و برای درمان گام برداره هر دو برای حل مشکل به مشاور متخصص سکستراپ  مراجعه کنید