بلوغ زود رس در پسران

بلوغ زود رس در پسران....پسرم ۸سالشه خیلی کنجکاوه مثلا من که میرم حمام می خواد بیاد تو...تازگی میگه که تو گوشی یه زن نیمه برهنه دیده آلتش بلند شده احتمال داره که بلوغ زود رس باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخير
كنجكاوي در بچه ها تا حدودي طبيعي است اما نه در اين حد
متاسفانه دسترسي بي كنترل به دنياي اينترنت بدون اموزش خيلي باعث چالش ميشه قطعا اين موضوع ديدن زن نيمه لخت و اتفاقي كه افتاده تخيلي بيش نيست ولي چون كودكتون به دنبال جستجوي بيشتر و مشاهده بيشتره و حتي انقدرراحت راجب اين موارد  حرف ميزنه ضروريه كه براي كم كردن اين كنجكاوي يا حذف اين افكار با مشاور كودك حضوري صحبت كنيد .