استفاده از اسپری لیدوکایین و خارش واژن

سلام من بخاطر درد اولین نزدیکی هام از ژل لوبریکانت استفاده میکنم و برای بی حس شدنش هم اسپری لیدوکایین۱۰درصد استفاده کردم هم بیرون واژن زدم هم داخلش زدم بی حس شد ولی در حین نزدیکی متوجه لکه خون شدم  بعد از اون هم چندروزه که خارش واژن گرفتم و ترشحات تقریبا پنیری هست، ممکنه لیدوکایین باعث عفونت واژنم شده باشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علائم عفونت دارید باید به پزشک مراجعه نمایید تا درمان شوید موفق باشید.