مراقبت از خود در دوره ی ماهانه

سلام من حس میکنم روزهای سوم چهارم پریودی خیلی حساس و زودرنجم و از همسرم توقع زیادی در برقراری ارتباط عاطفی و کلامی و آغوش دارم و بر خلاف این همش دعوا میکنیم و بحث رو ادامه میدم دیگه خسته شدم البته اونم کارایی میکنه که موجب نارحتیم میشه حس میکنم درکم نمیکنه جملاتش درخور سن و شخصیتش نیست و قابلیت این رو نداره که روش حساب عاطفی و صمیمیت باز کنم و من نمیتونم راحت بگذرم و ببخشمش و طولانی میشه بحث ها باید چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

 همانطور که گفتید در این روزها توقع نسبتاً زیادی برای برقراری ارتباط کلامی و عاطفی دارید.
این آگاهی شما از وضعیت روحیتان باعث می‌شود براحتی بتوانید حالات خود را کنترل کنید، سعی کنید در این روزها نسبت به رفتار و کلامتان محتاط‌تر باشید، انتظارات و توقعات خود را معقول‌تر کنید.
از دمنوش‌های آرامبخش استفاده کرده و راهکارهای افزایش آرامش و کنترل خلق و خو را دنبال کنید.
همسرتان را از نیازها و انتظارات خود در دوران قاعدگی آگاه کنید (در روزهای خارج از روزهای قاعدگی در کمال آرامش با ایشان صحبت کنید).