سلام آیا حین لانه گزینی حتما باید لک دیده بشه؟؟

سلام خسته نباشین

من حدود شیش ماهه ازدواج کردم، تا این ماه جلوگیری ما فقط طبیعی بود و من هیچ قرص جلوگیری و یا اورژانسی مصرف نمی‌کردم ، این ماه تو دوره باروری سه بار نزدیکی  داشتیم که یکیش هم روز قبل از تخمک گذاری من بود ، الان تو روز ۲۴ از سیکل هستم و حدودا پنج روزی هست که دردی مثل پریود دارم اما کمی خفیف تر، ( من کلا نزدیک پریود این درد هارواصلا نداشتم و فقط روز اول که دچار خونریزی میشدم یه روز درد داشتم و تموم میشد و فقط این ماه ک اقدام کردیم شروع شدن ) ، درضمن موقعی که این درد ها شروع شد همون روز در حد خیلی خیلی خیلی کم لک دیدم بطوری که حتی شاید نشه بهش لک بینی گفت ، می‌خواستم ببینم آیا این درد و این به ظاهر لک بینی میتونه ناشی از بارداری باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال دارد در حال حاضر  باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید