با سلام

من چکاپ کامل و سونو برای بارداری انجام دادم و به جز تیروئید بالا مشکلی نبود که با مصرف یک دوره دارو برطرف شد، روزم سوم تا هشتم سیکل هر روز دو عدد لتروزول مصرف کردم و بارعایت کامل روز تخمک گذاری اقدام به بارداری کردم و متاسفانه جواب نگرفتم

اول اینکه امکان داره عدم بارداری دلیل خاصی داشته باشه و مشکلی باشه؟ و دوم اینکه اگر دو دوره در دو سیکل عادت ماهانه پشت سر هم لتروزول مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام می توانید تحت نظر پزشک  تا سه دوره از این قرص استفاده کنید موفق باشید