سلام خسته نباشید اسید فولیک با دوز 5 سه ماه قبل بارداری خوردم و 3 ماه تو بارداری اما جنینم مشکل آننسفال و تک دریچه بودن قلب داشت که طبق آزمایش کروموزومهاش سالم بودو عفونت خونی نداشت ممکنه 3 ماه قبل بارداری فولیک اسید کافی نبوده و نیاز به مصرف مدت طولانی تر باشه؟و اینکه ممکنه بدن فولیک اسید و جذب نکنه دفع شه ؟ممنون
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام بنده شخصاً اسید فولیک رو پیش از بارداری و در 3 ماهه اول توصیه می کنم مگر اینکه شخص دچار کمبود باشه. اما مصرف اون در سه ماهه سوم گرچه توصیه نمی شه ولی مشکل ساز هم نخواهد بود. نگران نباشید ژلوفن هم در دوره بارداری توصیه نمی شه ولی عوارض اون در صورت مصرف شناخته شده نیست. پاینده باشید دکتر صادق جعفرنژاد