مامایی

باسلام و خسته نباشید

۳۲سالمه پریودیم تقریبا ۱۰روز عقب افتاده بی بی چک زدم جوابش منفی بود آیا باید آزمایش خون برم؟؟؟

عقب افتادن پریودی علت دیگه جز بارداری می‌تونه باشه ؟؟آیا جای نگرانی هست؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله علت های مختلف دیگری مانند اختلالات هورمونی و مصرف بعضی داروها و یا استرس و اضطراب و یا اختلالات هورمونی و کیست تخمدان می تواند علت تاخیر در پریود باشد موفق باشید