کمردرد بعد از پریود

سلام من دختر هستم و ۳۴ سالمه.

معمولا پریود های نامنظم دارم که در سونو گرافی پی سی او دی تشخیص دادن. مثلا پریود های طولانی، پریود با فاصله کم با گاهی دیر پریود شدن.

موی زیر چانه، ریزش شدید موی سر ، موهای زمخت، آکنه های بزرگ و چرکی در صورت و پشت، شکم بزرگ اما وزنم کم و خوبه.

این بار آخری که پریود شدم دو روز کمردرد و دل درد شدیدی داشتم که ایبوپروفن خوردم و خوب شدم. الان چهار روزه از تموم شدن پریودم میگذره ولی کمرم از قسمت انتهایی از دو طرف درد میکنه و دردش رو میزنه به رانم. چرا؟. کمی کم خون هستم و شاید کمبود ویتامین دی. چه کنم در این شرایط کرونایی دکتر نرم؟ داروخونه به منزلمون نزدیک هست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به این شکل نمی توان درمان دارویی انجام داد توصیه به ورزش و رژیم غذایی مناسب  و تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید