تفسیر جواب سونوگرافی رحم و تخمدان

سلام خانم دکتر،من سنم ۵۰ ساله دوساله که فیبروم و پلیپ جراحی کردم از اون موقع به بعد پریودم عقب جلو میشه،دکترم هم گفته طبیعیه،

الان هم دوباره دکتر رفتم بخاطر اینکه پریدم عقب افتاده،آمپول هرمون در دو دز تزریق کرد  و سونوگرافی واژینال انجام داد

داخل سونوگرافی تخمدان و رحم نوشته

.اندازه رحم در حد طبیعی است(mm 70*32*45)میومتر اکوی پارانشیمال مختصر هتروژن داشته(تغیرات خفیف فیبرو ماتوزیس)

حدود آندومتر ناواضح است.تطابق با D&C توصیه میگردد.

ابعاد واکوپترون هردو تخمدان طبیعی است

ابعاد تخمدان راست(mm 20*12)

ابعاد تخمدان چپ( mm 22*12)

ضایعه پاتولوژیک واضح در آدنکس ها مشاهده نشد

در کولدو ساک قدامی خلفی مایع آزاد دیده نشد.

لطفا تفسیر کنین که وضعیتم چطوره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مشکل شما مربوط به جراحی فیبرم نیست .

هر خانم بالای 35 سال با قاعدگی های نامرتب نیاز به نمونه برداری از رحم جهت رد احتمال سرطان رحم دارد .اگر جواب نمونه گیری نرمال باشد ان وقت اغلب مشکل با دارو قابل درمان است .

بس از اتمام خونریزی جهت نمونه برداری مراجعه کنید .