سپتوم

آیا سپتوم دوباره رشد میکنه؟قبلا به خاطر سقط کورتاژ شدم و دکتر گفت برداشتم.پارسال توی عکس رنگی رحمم نرمال بود حتی چندباره سونو واژینال دادم نرمال بود.چند روز بود رحمم درد میکرد و چند ماهه خونریزی پریودم لخته لخته شده سونو شکمی انجام دادم بهم گفتن سپتوم خفیف دارم الان واقعا گیج شدم ممکنه باز سپتوم برگشته باشه؟لازمه ام از ای یا سونو سه بعدی بدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سبتوم عود نمی کند .

تشخیص سبتوم با سونوگرافی نیست .

اولین قدم در تشخیص سبتوم عکس رنگی رحم است . با جواب عکسی که قبلا گرفته اید مراجعه کنید .