درد و تیر کشیدن تخمدان

سلام . من قبلا کیست های ریزی داشتم سمت چ که به علاویه تیروئید باعث میشد پریودی نا منظم داشته باشم . یک سالی هست داروی ضد بارداری مصرف میکنم . الان مشکلی که دارم اینکه تیرکشیدن و سوزش تخم دان سمت چپ دام و در مواقعی درد خفیفی هم دارم که ازار میده . ر رابطه هم دردش رو حس میکنم که کمی بیشتر میشه. علتش چی میتونه باشه ؟ این درد ها مقطعی هستش . سوزش و تیر کشیدن جدید به وجود اومده و الان روز 4 پریودی رو دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت اظهار نظر لازم است معاینه شوید . بس از ختم قاعدگی مراجعه کنید .