سلام من دوره هایی بین 30 تا 35 دارم در مدت یکسال اقدام برای بارداری داشتم . در کل دوره هام منظم 3 ساله تاریخ ها رو مینویسم که اصولا هر 8-9 ماه یکبار پریودم یکدوره نامنظم میشه. (یعنی اون ماه سیکلم 50 -60 روزه میشه!!! ) در روزهای 17 -19 دوره ام ترشح تخمکگذاری دارم -کیت هم زدم تقریبا همین روزها رو نشون میده برای تخمک گذاری. در حدود 1 ساله که برای بارداری اقدام کردم- ماه اول اقدام روز 16 رفتم سونو و فولیکول 14 داشتم که اقدام منظم (یک شب در میان یا دوشب در میان )داشتم و نشد بعد 6 ماه که اقدام کردم بازم نشد. ماه ششم اقدام به توصیه پزشک روز 13 دوره رفتم سونوگرافی گفتش که فولیکولهات ریزن برام لتروزول نوشت ماه بعد خوردم و دوباره روز 13 رفتم بازم گفت فولیکولهات ریزن اما من به دکترم گفتم من از روز 17 به بعد ترشح تخمکگذاری دارم گفتش پس برو همون 17قاعدگیت بیا سونوگرافی و من روز 17رفتم سونو وفولیکول 18 داشتم و اقدام کردم اما نشد. ماه بعدی کلوموفین و لتروزول تجویز کردن خوردم روز 14 رفتم سونو و گفتش فولیکول 20-19-18-16-14 در تخمدان راست و یدونه 18 هم در تخمدان چپ داری و گفتش تخمدانات خیلی تحریک شده و حالت لانه زنیوری شده!!؟؟؟ خلاصه همون شب 2 تا امپول داد فک کنم اچ سی جی بود که زدم و فرداش(حدود 12 ساعت بعد امپول) اقدام داشتم همینطور 36 ساعت بعداز امپول هم اقدام داشتم که بازم در روز 25 دوره ام پریود شدم یعنی دقیقا 10 روز بعد از زدن امپولها!! خلاصه ماه بعد به توصیه یکی از دوستان قطره ویتاگنوس خوردم و روز 14رفتم سونوگرافی و گفتش فولیکول 16 داری و دو تا هم 14 که بازم اقدام مرتب داشتم اما بعد 34 روز از شروع دوره ام پریود شدم! این ماه هم رفتم عکس رنگی انداختم و سالم بودش! همسرم ازمایش اسپرم کاملا سالمی داره خودم 163 قد 63 کیلو وزن دارم حدود 8 ماه قبل ازمایش Testosterone ,DHEAS , تیروییدو پرولاکتین رو دادم و سالم بودش تمام موارد مربوط به نوع نزدیکی و… را هم رعایت میکنم(پوزیشن سجده و زود بلند نشدن از تختو …) من باید چه ازمایش دیگه ایی بدم؟؟ 29 سالمه و همسرم 33 ساله- در خانواده ام کسی پی سی او نیستش. من و همسرم غریبه هستیم و حدود سه سالو نیمه که عروسی کردیم. تشکر میکنم اگر راهنمایی بفرمایید. ببخشید زیاد طولانی شد.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره استرس واضطراب نداشته باشید زیرا این عوامل ممکن است در ناباروری تاثیر گزار باشند بهتره پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید