فسخ نکاح

 سلام و عرض ادب خانومی هستم که به مدت دوسال عقد بودم از این دوسال فقط پنج ماه با هم بودیم و ما بقی ایام بخاطر مشکلات قطع ارتباط کردیم. حال نامزدم برای فرار از دین درخواست فسخ به دلیل بیماری زنان و ام اس و روحی روانی داده و هنچنین ادعا داشته که من  سابقه دریافت دارو از هلال احمر را دارم. سوال اینجاست با توجه به اینکه  در استعلامات هیچ سابقه ای وجود ندارد.اگر در ازمایشات مشکل جدید و تازه ای مشخص شود که خود من هم از وجودش بی خبر باشم. ایا با وجود عدم سابقه مصرف دارو باز هم حق فسخ با نامزدم هست؟!  ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام وقت بخیر
1. شرایط فسخ نکاح در قانون به روشنی مشخص شده که عبارتند از 1 – قَرَن : یک ناهنجاری در آلت تناسلی زن است که سبب می شود تا امکان انجام اعمال زناشوئی فراهم نباشد . 2 – جُذام : یک ناراحتی پوستی است و به معنای خوره می باشد . 3 – بَرَص : همان پیسی است که لکه های پوستی در فرد بوجود می آورد . 5 – زمین گیری زن 6 – نابینایی از هر دو چشم 7. جنون
2. اثبات این موارد که قبل از نکاح وجود داشته به عهده مرد است که باید ثابت کند که از وجود این موارد بی اطلاع بوده و در حال حاضر به این مشکلات پی برده است
3. صرف گرفتن دارو از هلال اهمر دلیل محسوب نمی شود و در صورت لزوم شما به پزشکی قانونی ارجاع می شوید تا پزشکی قانونی در این خصوص نظر بدهد که ایا شما بیماری دارید یا خیر
4. در هر حال اثبات این موارد برای مرد بسیار سخت هست.
موفق باشید