کیت تخمک گذاری و اقدام

سلام وقت بخیر،بنده قصد بارداری دارم،از کیت تخمک گذاری برای تعیین تخمک گذاری استفاده کردم سه روزپیش مثبت شد،اما چون روز دوازدهم قاعدگی بود صبر کردم تا روز چهاردم دوباره استفاده کنم،متاسفانه دیروز هم امکان اقدام نبود،الان کیت دوباره هاله انداخت،میخواستم بدونم حالا اقدام کنم یا نه؟و اینکه اگر باردار بشم و تخمک بی کیفیت شده باشه روی جنین تاثیر میگذاره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

می توانید امروز اقدام کنید .

برای بارداری استفاده از کیت ضرورتی ندارد و استرس زا نیز هست . اگر حداقل هفته ای 3 باز نزدیکی داشته باشید به احتمال 90 درصد در عرض یک سال باردار خواهید شد .