سلام ... من 3ماهه که اقدام به بارداری کردم ماهه پیش 14پرید شدم این ماه 7 و 8 نزدیکی کردم ولی در زمان تخمک گذاری نبود 16 که پریدم 2 روز عقب افتاد رفتم آزمایش دادم منفی بود بتا 1.7بود بیبی چکا هم که همش منفی ولی امروز 24 است و 11روز میشه که از عادت ماهانه ام گذاشته ولی نشدم زیر دلم یه کم باد کرده نگرانم مریضی ای چیزی باشه ممکنه باردار باشم ؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برای مشخص شدن دلیل و انجام آزمایشات لازم به پزشک مراجعه کنید.