سلام وقت بخیرمن هفته ۲۴بارداری هستم فرزند دومم هستش یه دختر ۶ساله دارم،سوالی که خیلی ذهنمو مشغول کرده این هست که من موقع زایمان اولم دچار جدا شدن جفت شدم یعنی موقعی که درد زایمانم شروع شد من یه مقدار خونریزی هم داشتم بعد وقتی رفتم بیمارستان کیسه ابمو پرستار زد کیسه پر از خون بود من پنج سانت باز بودم  خواستن سر اورژانسی کنم اما چون بچم ریز بود وپیشرفتمم خوب بود کمکم کردن طبیعی بیارم، سوالم اینه که ممکنه این مشکل دوباره تکرار بشه؟ راهکاری واسه پیشگیریش هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید به پزشک خود اطلاع دهید تا بداند سابقه دکولمان جفت دارید اما احتمال تکرار آن ضعیف است موفق باشید.