سرعت عمل خیلی خیلی کم

من یه دختر ۱۷ ساله ام که خیلی سرعت عمل پایینی دارم در انجام همه کارها.از وقتی یادم میاد همینجوری بودم و هرکاری که بگین مثل حاضر شدن برای بیرون،حمام کردن،کارِ خونه،درس خوندن و هر چی که فکرشو بکنین من خیلی طول میدم تا انجام بدم.امسال کنکور دارم و این مشکل تو درس خوندن خیلی اذیتم میکنه. تو رو خدا یه راهکاری بهم بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه به رفتارتان آگاهید و سعی در تغییر شیوه زندگیتان دارید قدم مهمی برداشته اید
وقتی که یک هدف و مقصد دقیقی برای کار خود در نظر نگیرید در واقع وقت و زمان را به راحتی از دست خواهید داد. در صورتی که از یک رشته به رشته دیگری بروید قطعا هدف مشخصی برای کار خود نخواهید داشت که به دنبال آن وقت خود را نیز از دست خواهید داد. بهترین کار این است که برای کارهای خود یک سری اهداف به صورت روزانه، ماهانه و سالانه معین نمایید و حتی می توانید آن ها را به صورت دفترچه یادداشت روزانه بنویسید.تسریع در انجام کارها و فعالیت های خود بهترین کار این است که وقت خود را قسمت بندی نمایید. برای هر فعالیتی که قصد انجام آن را دارید یک وقت معینی را مشخص نمایید و خود را موظف نمایید که در وقت تعیین شده به انجام کار بپردازید. پس از گذشت مدت زمانی نیز می توانید برای بالا بردن سرعت به تدریج از مقدار وقتی که برای اجرای کار در نظر گرفته بودید بکاهید. ولی باید این نکته را مدنظر داشته باشید که به یکباره زمان را کاهش ندهید چرا که موجب پایین آمدن کیفیت کار می شود و یا حتی امکان دارد که موجب عدم موفقیت شما در اجرای کار شود.
 به هر میزانی که انگیزه فرد تقویت گردد به دنبال آن مقدار سرعت عمل او نیز بالاتر می رود. قبل از اجرای کار راجع به اهمیت و امتیازات مربوط به کار مودنظر کمی فکر کنید و همچنین در مورد کارهای خسته کننده نیز می توانید کاملا خلاقانه عمل کرده و طرح های خاصی داشته باشید.
در مورد کنکور بهتر است با یک مشاور برنامه ریزی درسی که پشتیبان تحصیلیتان است صحبت کنید و هر هفته باهم میزان مطالعه دروسی که دارید را بررسی کتید