لتروزول

سلام وقت بخیر

۲۳ساله هستم پنج ماهه به بارداری اقدام کردم و تنبلی تخمدان دارم

با مصرف روزی دوتا لتروزول و‌متفورمین ۶ تا فولیکول به سایز ۱۰ ۱۱ ۱۳داشتم

دکتر گفتن لتروزول و‌کلومیفن برام خوب نیست چون تعداد زیادی فولیکول تولید شده با سایز کم

حالا باید وارد چه مرحله ای از درمان بشم؟

چطور پس همه پلی کیستیکا تو درمانشون از یکی از این دوقرص تجویز میشه براشون؟

بجز اینا قرص تحریک تخمدان دیگه ای داریم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم قرص و درمان‌های متعددی وجود داره که باید تحت نظر یه متخصص زنان درمان ه خاص و شرایط خودتون رو دریافت کنید