سلام اول بهتر بگم فرد شاد و سرخوشی بودم و مشکلاتم رو به تنهای حل می کردم و حتی به دیگران در مورد صبر و توکل حرف میزدم خیلی خوشحال بودم که تو سن کم به همه چیز دین پایبندم شاد از اینکه تو راه خدا بودم اما تو سن 24سالگی افسردگی گرفتم اونم شدید تا جای که الان یه فرد شکست خورده بی اراده ام کوچک ترین مسئله منو بهم میریزه نمی تونم اراده کنم نمی تونم بچه داری کنم همیشه ناراحت غمگین از خدا ناامید ترک نماز و روزه کردم با اینکه قرص مصرف می کنم ولی خوب نشدم دوساله قرص می خورم ولی گمشدم تو توهم و خیال سخته بدون خدا بدون امید تا کی باید اینجوری باشم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه توضیحاتتان کامل نیست .چندسال است ازدواج کرده اید فررندتان چند سال دارد احساس شکست و ناامیدی بعد از ازدواج و یا بارداریتان بوده؟ رابطه عاطفیتان با همسر و اطرافیان چگونه است دلیل این توهمات و احساس یاس چیست و ...
دوست عزیز دارودرمانی در افسردگی مانع پیشرفت میشود ولی درمان اصلی شما با روان درمانی و تغییر شیوه زندگی است
سعی کنید در کنار دارودرمانی حتما زیر نظر روانشناس باشید تا با ریشه یابی بتوان راهکار درمانی داد