سلام خسته نباشید- من 21سال سن دارم قدم 156 و وزنم 41 هست استخون بندی باریکی دارم اشتهام زیاد خوب نیس بدغذا هستم خیلی لاغراندام هستم دوست دارم اندام نرمال و صورت پری داشته باشم از لاغریم خوشم نمیاد نمیدونم چکارکنم توروخدا یه پیشنهادی بدین اینم بگم بیشتر وقتا ضعف میکنم و بی حال میشم واحساس خستگی میکنم پیش میاد در روز فقط یک وعده غذا بخورم وعده های دیگم رو با هله هوله می گذرونم ویا اصلا چیزی نمی خورم
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام با قد و وزنی که بیان نمودید به نظر می رسد شما مبتلا به سو تغذیه می باشید و بایستی از لحاظ جسمی و روحی مورد بررسی قرار بگیرید