کیست آدنوما سروز تخمدان

سلام من یه کیست سیست آدنوما سروز خوش خیم تو تخمدان چپم دارم که 74میلی متره به نظر شما درمانش چیه؟؟آزمایش تومور مارکر انجام دادم خداروشکر جوابشون خوب بوده ومشکلی نبوده.درسته که این نوع کیست درمان دارویی نداره؟تو رو خدا زودجوابمو بدین ده روز دیگه وقته عملمه

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام انجام عمل فعلا توصیه نمی شود بهتر است با پزشک حاذقی  مشورت داشته باشید تا با توجه به شرح حال شما و معاینات  دارو تجویز شود موفق باشید