بی توجهی همسر بعد از زایمان

سلام من ۲۳ساله هستم و همسرم ۲۹ سالشون هست الان حدود۶ماهه که زایمان کردم و توجه و محبت های که همسرم نسبت به من داشتن قاعدتا کم شده و بین من و دخترم تقسیم شده.تا اینجا میتونم درک کنم که این عادی و طبیعی هست ولی چند وقته که ۸۰درصد توجه به دخترمه و شاید ۲۰درصدی هم که به من اختصاص داده بود از نظرم داره ازبین میره...احساس افسردگی میکنم دلم میخواد فقط گریه کنم و داد بزنم هر کاری میکنم همسرم منو نمیبنه اصلا ....اینطور نیست که بگم حساسیت زیادی پیدا کردم من خیلی به خودم میرسم به ایشون هم همینطور ولی هیچ توجهی نمیکنه گاهی اصلا نگام نمیکنه...!!!قبل زایمانم اصلاااااینجوری نبود دیگه دارم خسته میشم تو هیچی کم نداشتم براش😔😔😔😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ایا درباره احساستان و رفتار همسرتان با ایشان صحبت کرده اید؟
بهتر است در یک موقعیت مناسب باهمسرتان صحبت کتید وبدون گلایه و انتقاد حرفهایتان را بازگو کنیدو بگویید که خواستار توجه بیشتر ایشان هستید واگر شرایط تغییر نکرد حتما تلفنی ویا حضوری با روانشناس صحبت کتید