چه کار کنم اختلافم با همسرم حل بشه؟

بعد زایمان به شدت با همسرم دعوامون میشه و تحمل همدیگر رو نداریم. در حال مهاجرت هستیم و نوزاد ۱۱ ماهه داریم. همسرم از چشمم افتاده چون تو دعواها خود واقعیشو دیدم و بدم اومده . انگار کلا بهش دیگه اعتماد ندارم. نیاز به راهنمایی دارم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به شرایزی که دارید بهتر است تا حل اختلافاتتان مهاجرت نکنید . چرا که در کشور دیگر مشکلاتتان بیشتر میشود و شاید تنهایی نتوانید آنها را حل کنید
توصیه میکنم حتما با رواتشناس حضوری یا تلفنی صحبت کنید