علت ایست قلبی جنین در هفته۱۶

سلام خسته نباشیایست قلبی جنین در هفته ۱۶ چه علت هایی میتونه داشته باشه؟ جنین طبق اندازه دور سر ۱۴هفته و ۵ روز و طبق اندازه استخوان ران ۱۵ هفته و ۴ روز بود یعنی امکان داره چون اندازه سرش کوچکتر بود مشکلی داشته؟ ضمن اینکه یک سال پیش یه سقط خودبخودی هم در هفته ۶ داشتم. ممنون میشم توضیح بدین چه علت هایی میتونه داشته باشه

ا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام از مشكلات ژنتيكي جنين تا ببماريهاي داخلي شما ميتواند علت باشد و بهتر بود از نظر ژنتيك جنين مرده بررسي ميشد