سلام روز بخیر، من 2 اردیبهشت ماه سونو دادم و متوجه شدم یه کیست با قطر 68در54 دارم و پنجشنبه در اثر درد شدید یبوست برای احتیاط سونو مجدد دادم که متوجه شدم تو کیستم خون هست، دکتر میگه عمل، چیکار کنم خیلی نگرانم راهی به غیر از عمل نداره؟ و آیا رابطه جنسی خطرناکه برای کیستم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بستكي به شرايط باليني دارد اكر كيست ساده هموراژيك باشد وعلامت زيادي نداشته باشيد وخونريزي داخل شكمي نداريد در پريود سونو تكرار شود