سلام وقت بخیر من تو هفته سیزدهم بارداری هستم.از آنجا که پیش از حاملگی دچار چربی خون بودم تو دوران بارداری از خوردن بعضی از غذاها از جمله تخم مرغ پرهیز میکنم. تو آزمایشاتی که در هفته نهم بارداری انجام دادم triglycerides 181 و hdl 40 و LDL 155بودند. لطف میکنید بفرمایید چکار کنم؟ آیا این که الان نمیتونم از میترال استفاده کنم در ماههای آخر با مشکل مواجه نمیشم؟ بینهایت سپاسگزارم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی هیچ نیازی به پرهیز از هیچ غذایی نیست در صورتیکه درست و به موقع استفاده بشه ورزش کنید. پیاده روی ساده و دریافتتون از سبزیجات بالاتر باشه و روغن های سالمی مثل زیتون استفاده کنید برای بررسی آزمایشات و وضعیت رژیم به مطب نیازه مراجعه کنید یا از طریق اینترنتی با من در تماس باشید جهت دریافت رژیم این دوران با توجه به وضعیتی که دارید. jozdany@yahoo.com شاد باشید