شیردهی

سلام خسته نباشید ببخشید من ۶ روزه زایمان سزارین کردم.از روز اول پسرم شیرمو نمیخوره با سرنگ هم که میدم میریزه بیرون سینمم که میدم دوتا میک میزنه و طعمش که در میاد نمیخوره.چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نباید به نوزاد خود شیشه شیر می دادید علت آن دادن شیشه شیر به نوزاد است و گرنه همه نوزادان رفلکس مکیدن را غریزی بلدند در حال حاضر از قطره شیر افزا و مایعات زیاد استفاده کنید و سعی کنید در هنگام خواب و یا در ماشین در هنگام حرکت ماشین به نوزاد خود شیر دهید  می توانید از محافظ سینه نیز استفاده کنید و نیز مطمئن باشید که نوزادتان رفلکس معده نداشته باشد یعنی از نظر رفلکس بررسی شده باشد موفق باشید