پریود نشدن

خیلی وقت میشد که دخول صورت میگرفت دردم میگرفت بعد ی مدت پریودمو عقب انداختم دوبار تست حاملگی دادم ولی حامله نبودم رفتم دکتر مشکلاتو گفتم معاینه کرد گفتن عفونت داری کرم واژینال برام نوشت با قرص مدروفم بعدم رفتم سونو اما همچیم نرمال بود الانم که دارم داروهامو مصرف میکنم پریود نشدم حتی داروهامم تموم شدن لطفا بهم بگید باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر بعد يك هفته از قطع قرص پريود نشديد مجدد ازمايش خون بدهيد اكر منفي بود نياز به افزايش دوز هست