بارداری پوچ

سلام خسته نباشید...دوتا بارداری پوچ داشتم ک اولی طبیعی سقط شد و دومی کورتاژشدم.شوهرم پسرعمومه بخاطر همین ازمایش کاریوتایپ و ایمنی و انعقادی و اسپرم همسرم مشکلی نبود فقط خودم پلی کیستیک هستم و موی زائد دارم ولی اکثرا فولیکول غالب داشتم.بعضی دکترا میگن نیاز ب هیچ دارویی نداری فقط فولیک اسید بخور اما یکیشون گفتن هپارین و اسپرین تو بارداری استفاده کنم

 **میخواستم نظرشماهم بدونم چیکارکنم ک امپول و اسپرین استفاده کنم(هپارین یا انوکساپارین)؟

**یکماهی هست ک کیست پارااورارین دارم بیرون تخمدان راست اندازه۲۱*۱۳میلیمتر.راه درمانش چیه ایا میتونم باوجود اون اقدام کنم؟ وایا مانع بارداری میشه و خطرناکه؟

ممنونم از پاسخ صبورانه شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام درمان با اسپرين وهپارين بستكي به داشتن مشكلات انعقادي دارد وكرنه لازم نيست كيست پارااوارين اكر توسط سونوكرافيست مطمين انجام شده باشد نياز به كاري ندارد