سلام من قندناشتام لب مرز (۹۶) بود. الان هفته ی 25هستم،دکتربرام تست گلوکز نوشته. باتوجه به اینکه قندم بالا هست،این تست برای خودم وبچه خطرناک نیس؟ ازدکترم پرسیدم،گفت مشکلی نیس ولی بازم نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر مشکلی نیست برای همه خانمهای باردار درخواست می دهیم این طور نیست که شما دیابت بارداری داشته باشید نگران نباشید