سلام من ۹ابان پریود شدم معمولا دوره ها۲۷یا۲۸روزه هست. معذرت میخوام ولی نوک سینه هام موقع خوردن و میک زدن میسوزه یکمی و دیشب موقع نزدیکی زیر شکمم خیییییلی وحشتناک درد گرفت و تیر می کشید و وقتی که قرص هیوسین خوردم و حوله داغ گذاشتم خوب شد..میخواستم ببینم این دردها از چیه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام الان شما باردار هستید که آخرین زمان پریود آبان بوده؟ درد ها احتیاج به معاینه دارد