با سلام نی نی من ۵روزه که مدفوع نکرده خیلی نگران هی هی زور میده قرمز میشه روغن زیتون دادم خورد الان دو کاه نیم هست اب جوشیده ولرم هم دادم ولی فرق نکرد من چیکارکنم الان؟؟؟؟
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

ضمن عرض سلام انگشت کوچک خود را با پماد ویتامیت آ د یا وازلین چرب کرده ناحیه مقعد کودک را ماساژ دهید. اگر شیر خود را به کودک می دهید حتماً کمپوت گلابی یا آب انجیر خیس شده میل فرمایید. رد صورت عدم رفع تا 24 ساعت و یا در صورت وجود استفراغ همزمان و بیقراری کودک سریعاً به پزشک مراجعه شود.