افسردگی دوران نامزدی

سلام من ۲۳ سالمه..تو سن ۱۸ سالگی عاشق و دلباخته یه آقاشدم سه و سالو نیم دوست بودیم ،اختلاف عقیده شدید،بددلی،اختلاف طبقاتی،جنگ ودعوا زیادداشتیم اما من چون حس میکردم خیلی عاشقم و فقط این آقا میتونه دوستم داشته باشه بارها مشکلات و بی احترامی رابطمو ندید گرفتم و ادامه دادم..تا اینک بعدگذشت سه سال و نیم تصمیم گرفتم تموم کنم رابطمو بماند که دوست پسرم چقد ابروریزی کرد وتهدیدم کرد و خانوادم فهمیدن و هنوزم پیگیره و پشبمون و مثلا حالش خرابه ادعای عاشقی داره...

 خلاصه به محض اینک  تصمیم گرفتم تموم کنم یه خاستگاری که خیلی سمج بود و عاشقم شده بود پیدا شد خانوادم تحقیق کردن خانواده خیلی معتبرو سرشناسی بودن خوده پسرهم خیلی پسرخوب‌و پاکی هستش

نفهمیدم چی شد که همه چی درست شد و من الان نامزد کردم با ایشون ،خیلی پسرخوبیه واقعا از همه لحاظ، منم دوست داره بهم احترام میزاره و همه جوره پامه

منتهی من چند روزیه که حس مبکنم اشتباه کردم عجله کردم ، خاطراتم با دوست پسرقبلیم مرور میکنم با اینک میدونم خوشبختی کنارش نداشتم و ندارم.حس میکنم اشتبا کردم نمیدونم چکارکنم از طرفیم مطمئنم دیگ شانسی مثل الان نخاهم داشت که به پسری سالم و خانواده دار با شرایط مالی عالی عاشقم بشه و خوشبخت باشم کنارش  راهنمایم کنید لطفا ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما فرد منطقی هستید و متوجه سرانجام رابطه تان بوده اید که آن را تمام کردید ولی از انجایی که زودهنگام  وارد رابطه جدید شدید نتوانستید رابطه قبلی را از ذهنتان پاک کنید
دوران دوستی و نامزدی برای شناخت طرفین از همدیگر است و قرار نیست هر دوستی به ازدواج ختم شود و از همه مهمتر قرار نیست هر رابطه ای که به هر دلیلی اشتباه شکل گرفته است قصد در ادامه آن داشته باشیم
شما ریزبین و واقع گرا بوده اید که احساساتی تصمیم نگرفته و در دوران دوستی متوجه همسان نبودن خود و طرف مقابلتان شده اید . طبیعی است که یاداوری خاطرات و روزهای خوبی که باهم داشتید اذیتتان کند
پیشنهاد میکنم تمام راه ارتباطی با ایشان را قطع کتید شماره همراهتان .آیدی فضای مجازی و .. را تغییر دهید به اینده و لحظاتی که بانامزدتان دارید فکر کتید و هر وقت خاطرات گذشته سراغتان امد به آن به چشم یک تجربه و فصلی که از کتاب زندکیتان بوده و بسته شده نگاه کنید و درصورت امکان مشاوره فردی انجام دهید